Byt 3+1 s lodžií v Bohunicích

prodáno

O nemovitosti

Prostorné bydlení v atraktivní lokalitě s dobrou dostupností MHD a vším, co potřebujete, na dosah ruky. Pokud takovou nemovitost hledáte, věříme, že jste ji právě našli.

Představujeme vám byt s dispozicí 3+1 a velikostí 60 m², který nabízí ideální bydlení pro mladou rodinu nebo pár. Leží v 6. NP panelového domu na ulici Ukrajinská v Brně – Bohunicích.

Byt je ve velmi dobrém stavu stejně jako celý dům, který je po revitalizaci (zateplení, plastová okna, nové stupačky, výtah). Vstup do domu je navíc zajištěn bezpečnostním kódováním. K dispozici je i kočárkárna a kolárna.

V bytě pak najdete prostornou předsíň s praktickou komorou, samostatný pokoj, obývací pokoj, který je průchozí do ložnice, samostatnou kuchyň a koupelnu s odděleným WC. K bytu náleží také lodžie a sklep.

Bohunice patří mezi populární městské části, zejména díky plnohodnotné občanské vybavenosti. Pár kroků od domu se nachází zastávka autobusu, na tramvajovou zastávku pak dojdete za 6 minut. Dále tu jsou různé obchody a služby, restaurace, kavárny, školy, školky a dětské či fotbalové hřiště. Za 4 minuty autem se dostanete k obchodnímu centru Campus Square, k fakultní nemocnici nebo čerpací stanici. Dobrá je i dostupnost dálnice D1.

Pokud vás byt zaujal, ozvěte se naší makléřce. Ráda vás provede a sdělí podrobnosti.

Dispozice
3+1
Rozloha
60 m2, plus lodžie a sklep
Ukrajinská 547/23